Berlusconi'yi zora sokacak ifade

Berlusconi'nin yargılandığı "Ruby" davasında, tanık kızlardan biri, eski başbakanın bazı kızlarla Arcore'daki villasında cinsel ilişkiye girmiş olabileceğini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ROMA - İtalya eski başbakanı Silvio Berlusconi'nin reşit olmadığı dönemde Faslı Kerime el Mahrug ile para karşılığı cinsel ilişkiye girmekle suçlandığı "Ruby" davasında, tanık kızlardan biri, eski başbakanın bazı kızlarla Arcore'daki villasında cinsel ilişkiye girmiş olabileceğini söyledi.
 
Berlusconi'nin, "Ruby" takma isimli Faslı eskort kız Kerime el Mahrug ile 18 yaşından küçük olduğu bir dönemde para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği ve hırsızlık suçlamasıyla tutulduğu emniyet müdürlüğünden kurtarmak için yetkilerini kötüye kullandığı iddiasıyla yargılandığı davaya devam edildi. Bugünkü duruşmada Savcı Antonio Sangermano'nun sorularını yanıtlayan villada bulunan kızlardan Faslı Imane Fadıl, bazı kızların Arcore'daki villanın arka odalarında eski başbakanla birlikte olmuş olabileceğini ifade etti.
 
Savcının, Fadıl'a bunu nereden bildiğini sorması üzerine, genç kız, Berlusconi ile Joanna isimli Guatemalalı bir genç kız arasında ödeme yapıldığını duyduğunu dile getirdi.
"Ruby" davasında kısa bir süre önce yaşanan gelişmede ise "Corriere della Sera" gazetesinin haberine göre, Silvio Berlusconi, biri partisinden Lombardiya Bölge Meclisi üyesi, ikisi şov dünyasının önde gelen hostesi olmak üzere 3 kadına lehinde tanıklık yapmaları için toplam 127 bin euro para verdiği ifade edilmişti. Olayın, İtalya Merkez Bankası'nın Milano Cumhuriyet Savcılığı'na gönderiği belgeyle ortaya çıktığı bildirilmişti.
Konuyla ilgili kendisine yakınlığıyla bilinen "Il Giornale" gazetesine konuşan Berlusconi, para gönderdiği 3 kadının kendisinin suçlandığı davalar nedeniyle zor durumda kaldıklarını ve onlara bu nedenle yardım ettiğini savunmuştu.
Bu konularda ilginizi çekebilir