Bilgi güvenliğinde Deloitte lider

Deloitte, bilgi güvenliği ve risk danışmanlığı alanında hizmet veren küresel firmalar arasında lider oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Araştırma kuruluşu Forrester Research tarafından hazırlanan, "The Forrester Wave: Bilgi Güvenliği ve Risk Danışmanlığı Hizmetleri 2010 3. Çeyrek" raporunda, bilgi güvenliği ve risk danışmanlığı alanında hizmet veren küresel firmalar arasında Deloitte'un lider olduğu belirtildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Forrester Research tarafından hazırlanan rapor, firmaları, sundukları hizmetler, stratejileri ve pazardaki varlıklarına göre değerlendirdi.

Denetim, vergi, yönetim danışmanlığı ve kurumsal finansman hizmetlerinde dünyanın en büyük kuruluşlarından biri olan Deloitte, güçlü müşteri odaklılığı ve teknik uzmanlığı ile bilgi güvenliği ve risk danışmanlığı alanında rakiplerini geride bıraktı. 12 en büyük firmanın hizmetlerinin, pazar varlıklarının ve stratejilerinin 75 kritere göre değerlendirildiği araştırmada Deloitte, üç konuda da global gücü ile lider pozisyonda yer aldı.

Raporda, Deloitte'un, müşterinin güvenilir iş ortağı olma vizyonu ve kapsamlı hizmet, teknik uzmanlığı ve iş deneyimi ile rakiplerinden ileri olduğu belirtildi. İddialı bir büyüme stratejisi belirleyen ve gelişmekte olan alanlara yatırım yapan Deloitte'un çok güçlü bir müşteri destek hizmeti sunduğu dile getirilen raporda, müşterilerinin, Deloitte'un güçlü yanlarının esneklik, proje yönetimi ve müşteri ilişkisi kalitesi olduğunu vurguladığı ifade edildi

Rapora göre Deloitte, yüksek kaliteli çözümler üretirken karmaşık problemlerin çözümü konusunda da büyük başarı sergiliyor.

Deloitte Türkiye Kurumsal Risk Hizmetleri Sorumlu Ortağı Oktay Aktolun, konuya ilişkin değerlendirmesinde şunları ifade etti:

"Deloitte'un bilgi güvenliği ve risk danışmanlığı alanındaki başarısının tanınmasından mutluluk duyuyoruz. Forrester'ın müşteri odaklılığı ve teknik uzmanlık konularına önem vermesine şaşırmıyoruz. Forrester Raporu tarafından lider seçilmemiz, bu konudaki yatırımlarımızın hizmet kalitemize pozitif yansıdığının bir göstergesidir. Türkiye'de de düzenlemelerin etkisi ve kişisel bilgilerin korunmasındaki farkındalığın artmasıyla Bilgi Güvenliği ve Risk alanındaki hizmetlerimizi bu alanda dünyaca kabul görmüş sertifika sahibi uzman kadromuz ile sağlıyoruz. Türkiye'de risk yönetimi, bilgi güvenliği yönetim danışmanlığı, ISO 27001 uyum danışmanlığı, etik sızma testi, iş sürekliliği danışmanlığı ve veri mahremiyeti danışmanlığı, bu alandaki önde gelen hizmetlerimizi oluşturuyor. Deloitte olarak müşterilerimizin değer verdiği uzmanlık standartlarımızı geliştirmeye devam edeceğiz."

Bu konularda ilginizi çekebilir