Eğlence merkezine bombalı saldırı: 32 yaralı

Bosna Hersek'in kuzeyindeki Velika Kladuşa kentindeki bir eğlence merkezine yapılan el bombalı saldırıda 18'i ağır 32 kişi yaralandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

VELİKA KLADUŞA  - Bosna Hersek'in kuzeybatısında bulunan Velika Kladuşa kentinde bir eğlence merkezine düzenlenen bombalı saldırıda 18'i ağır 32 kişi yaralandı.  

Una Sana Kantonu İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Velika Kladuşa kent merkezinde bir eğlence merkezine sabah saatlerinde el bombalı saldırı gerçekleşti. Saldırıda eğlence merkezinde bulunan ve olayda yaralananların Bihaç kentindeki Irfan Lyubiyankiç Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.  

Açıklamada, eğlence merkezine el bombası atan saldırganın kimliğinin belirlendiği ve düzenlenen operasyonla yakalandığı ifade edilen açıklamada, olayın saldırganla eğlence merkezinde bulunan bir kişi arasında yaşanan tartışmanın ardından meydana geldiği bildirildi.  


Irfan Lyubiyankiç Hastanesi Sözcüsü Maya Hacimehmedoviç, olayda hastaneye 24 yaralının getirildiğini ve bu kişilerden 18'inin durumunun ağır olduğunu kaydetti. Yaralılalara hastanede müdahale edildiğini belirten Hacimehmedoviç, şu anda hayati tehlikesi bulunan yaralı olmadığını da vurguladı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir