Goldtrail iflas etti

"Goldtrail" adlı İngiliz tur operatörü firma, yaklaşık 16 bin müşterisi tatildeyken iflas etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

LONDRA- Türkiye ve Yunanistan'a turlar düzenleyen "Goldtrail" adlı İngiliz tur operatörü firma, yaklaşık 16 bin müşterisi tatildeyken iflas etti.

İngiliz Sivil Havacılık Kurumundan (CAA) yapılan açıklamada, ülkenin güneydoğusundaki Surrey kentinde faaliyet gösteren firma, uzun süredir mali sıkıntı yaşıyordu.

CAA, "Goldtrail" firmasıyla seyahat eden ve şu anda İngiltere dışında bulunan kişilerin, tatil bitimlerinde ülkelerine dönmeleri için gerekli düzenlemeleri yaptığını bildirdi. Sivil Havacılık Kurumu ayrıca, Türkiye'den döneceklerin uçuşlarında bir değişiklik olmayacağını, ancak Yunanistan'dan seyahat edecek kişilerin uçuşlarını değiştirmek zorunda kalabileceğini, bu nedenle yolcuların seyahat edecekleri havaalanlarındaki yetkililerden bilgi almalarını tavsiye etti.

Henüz tatile çıkmamış ancak Goldtrail ile Türkiye ve Yunanistan'a seyahat rezervasyonu yaptıranların ise seyahat acenteleriyle irtibata geçmeleri önerildi.

Firmanın, yaz tatili döneminde iflas etmesi nedeniyle birçok yolcunun mağdur duruma düşmesinden endişeleniliyor. CAA'nın bunu önlemek için gerekli önlemleri almaya çalıştığı kaydedildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir