Hollanda Başbakanı İTO'ya konuk olacak

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, İTO'ya konuk olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Hollanda Başbakanı Mark Rutte, İstanbul'da ''Bir Rekabet Avantajı Olarak Sürdürülebilirlik'' konulu seminere katılacak.
 
Yapılan açıklamaya göre, ekonomik, politik, kültürel alanlarda birçok etkinlikle kutlanan Hollanda ile diplomatik ilişkilerin 400. yıl dönümü kapsamında Türkiye'ye gelecek olan Hollanda Başbakanı Mark Rutte ve beraberindeki heyet, 7 Kasım'da İstanbul Ticaret Odası'nı (İTO) ziyaret edecek.
 
İTO Başkanı Murat Yalçıntaş'ın ev sahipliği yapacağı ''Bir Rekabet Avantajı Olarak Sürdürülebilirlik'' seminerinde Hollanda Başbakanı Rutte, İTO Meclis Salonu'nda Türk iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelecek.
 
İTO, Hollanda Kraliyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve CSR Consulting Turkey işbirliğiyle düzenlenen seminere Hollanda Hükümeti de MATRA Fonu aracılığı ile destek veriyor.
 
Seminerin, panel bölümünde Philips, Royal HaskoningDHV, Akçansa, Turkcell ve Arçelik gibi, iki ülkenin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri, sürdürülebilirlik alanındaki politikalarını ve faaliyetlerini paylaşacak.
Panelin ardından gerçekleşecek 3 çalıştayda 10 farklı kuruluş sürdürülebilirliğin çevresel, sosyal ve ekonomik boyutları kapsamındaki çalışmalarını aktaracak.
Bu konularda ilginizi çekebilir