HTC'nin klavyelisi ‘Desire Z’ Türkiye'de

HTC Bölge Direktörü Glykas, Türkiye’deki büyüme ve Android Market’ten memnun.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Mobil cihaz üreticisi HTC'nin klavyeli yeni modeli “Desire Z”, Türkiye pazarına sunuldu. HTC Corporation Güney Doğu Avrupa ve Ortadoğu Bölge Direktörü Nikitas Glykas, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yükselen teknoloji tüketicileriyle Güney Doğu Avrupa Bölgesi’nde HTC için çok önemli bir pazar haline geldiğini belirtti.

Glykas, “Bizim için büyük öneme sahip bu büyüme ile 2011 yılında Türk pazarına verdiğimiz önem artıyor. Türk kullanıcıları adına Android Market’in aktif oluşu bizi çok mutlu etti. Türkiye’nin yaklaşık 74 milyon nüfusu ve tüketicilerin teknolojiye olan ilgisi nedeniyle Güneydoğu Avrupa bölgesinde HTC için çok önemli bir pazar haline geldi” dedi.

Nikitas Glykas, Türkiye’de de piyasaya sunulan HTC Wildfire, HTC Desire ve HTC HD Mini’nin Türk tüketicisi tarafından ilgiyle karşılandığını ifade ederek “Desire Z” modelini de Türk tüketicinin beğenisine sunduklarını bildirdi.

HTC Desire Z, “QWERTY” klavyesi ile sürekli hareket halinde olan kişilerin Facebook ve Twitter’da arkadaşlarıyla ya da işyerindeki iş arkadaşları ve müşterileri ile bağlantıda kalmalarını kolaylaştırıyor. Ayrıca klavye, çeşitli klavye kısayolları ile menüleri açmadan yaygın işlevlere anında erişmeyi sağlayan uyarlanabilir iki adet tuş da içeriyor. Cihaz, dağıtım kanallarına göre farklılık gösterse de yaklaşık 1300 lira fiyatla tüketiciyle buluşuyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir