Londra polisi: Bir şüpheli izine rastlanmadı

İngiliz polisi, Londra'daki Oxford Circus metro istasyonunda bir olaya müdahale edildiğini bildirdi. Polis, birkaç el ateş edildiğini, can kaybının olmadığını açıkladı. Son gelen bilgilere göre, bir şüpheli izine rastlanmadığı, kapatılan istasyonun ise açıldığı yönünde.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiliz polisi, şüpheli izine rastlanmadığını açıkladı. Kapatılan Oxford Circus metro istasyonunun yeniden açıldığını açıkladı.

İngiliz polisi, Londra'nın merkezindeki Oxford Circus metro istasyonunda ateş sesleri duyulduğunu istasyonun kapatıldığını açıklamıştı.

İngiliz Ulaştırma Polisi (BTP), güvenlik yetkililerinin olaya "terör bağlantılı bir olaymış gibi" müdahalede bulunulduğunu bildirdi.

Polis açıklamasında, yerel saatle 16.37'de (TSİ 19.37) metro istasyonunda ateş sesleri duyulması üzerine polise yardım çağrısında bulunulduğu aktarıldı.

Polis, silahlı polis memurlarının olaya müdahalede bulunduğunu ve ne yaşandığını tespit etmek üzere çalıştıklarını bildirmişti.

Açıklamada, "Bir yolcuyla ilgili olayı incelerken Oxford Circus İstasyonu kapatıldı. Şu aşamada sadece bir kadının istasyondan çıkarken hafif şekilde yaralandığını haber aldık. Başka yaralı ya da ölü haberi gelmedi." denildi.

Polis, olayın detaylarına ilişkin bilgi vermezken, bir sonraki durak olan Bond Street istasyonunun da bir süreliğine kapatıldığını, bölgenin güvenlik kordonu altına alındığını belirtti, halka bölgeye gitmemeleri çağrısında bulunmuştu.