Muhabir çocuklu sığınmacıya tekme attı

Macaristan'da bir muhabir polisten kaçmaya çalışan ve kucağında çocuk olan bir göçmene tekme atarak yere düşürdü. Aynı muhabirin Suriyeli bir kız çocuğuna daha tekme attığı görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Macaristan'da bir kadın muhabir, kucağında oğluyla polisten kaçmaya çalışan göçmene çelme takıp yere düşürdü. Bununla yetinmeyen muhabir, diğer göçmenlere de tekme attı.

Olay Sırbistan sınırındaki Roszke bölgesinde meydana geldi. Sputniknews'in haberine göre; sığınmacılara karşı sert tutumuyla bilinen Macaristan'da kampa yerleştirilmeyi beklemekten yorulan göçmenler, polisten kaçmaya başladı. Bu sırada elindeki kamerayla çekim yapan Macar muhabir Petra Laszlo, polis kordonundan kurtulmaya çalışan sığınmacılara tekme ve çelme atarken görüntülendi.

Petra Laszlo önce kucağında çocuğu olan bir babayı tekmeledi daha sonra sığınmacıların arasına girerek önüne gelene tekme atmaya başladı.

cats-069.jpg

Kanaldan kovuldu

Öte yandan Lazlo'nun çalıştığı N1TV kanalının internet sitesinde, "Bugün bir iş arkadaşımız kabul edilemez davranışlar sergiledi. Kendisinin işine derhal son verilmiştir" açıklaması yapıldı.