Obama'dan 'selfie çubuklu' video

Amerikalıların dikkatini hükümetin sağlık programına çekmek isteyen ABD Başkanı Barack Obama “selfie çubuğu” kullandığı komik bir videoda rol aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BuzzFeed sitesinin “Tüm dünyanın yaptığı, ama kimsenin hakkında konuşmadığı şeyler” adlı videosunda, Obama kendi fotoğraflarını çekiyor, ayna karşısında konuşmasına çalışıyor ve yüz mimikleri yapıyor.

Videoda sosyal medya fenomenlerinden biriyle oynayan Obama, büyük bir kurabiyeyi bir bardak süt içerisine daldırmaya çalışırken, "Teşekkürler Obama" diyor. Bu ifade ise, ABD’de her sorunu Başkan’a bağlamak için kullanılan bir ifade.

Ofisinde hayali basketbol atışları yaparken yakalanan Başkan Obama, ABD’li gençlerin dikkatini Obamacare programına ve 15 Şubat’ta bitecek olan kayıt süresine çekiyor.

Başkan Barack Obama, sağlık programının kapsamını geleneksel iletişim yöntemlerinin dışında duyurması gençler arasında büyük ilgi gördü.

ABD Başkanı Barack Obama, ABD’li gençler arasında oldukça popüler olan “BuzzFeed” ve “Vox” internet sitelerine birçok kez röportaj verdi. Ocak ayında üç ünlü Youtube kullanıcısıyla konuşan Obama, son aylarda da “The Daily Show” ve “The Colbert Report” gibi siyasi mizah programlarına katıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir