”Paranızı çekin”

Wikileaks, Bank of America'nın siteyle ilgili para işlemlerini durdurmasının ardından, "Paranızı güvenli bir yere koyun" açıklaması yaptı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

NEW YORK - ABD’nin en büyük bankalarından Bank of America'nın Wikileaks’e kendi bankaları aracılığıyla yapılacak tüm para transfer işlemlerinin durdurulduğunu açıklamasının ardından, Wikileaks yaptığı açıklamada, özgürlüğü inanan kişilerin Bank of America’daki hesaplarını kapatmaları çağrısında bulundu. Sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile yapılan açıklamada, "İş yeriniz Bank of America ile çalışıyorsa, paranızı daha güvenli bir yere koymanızı tavsiye ederiz" denildi.

 

Bank of America işlemleri durdurdu

Wikileaks’in belgelerini açıklayacağı finans kuruluşu olduğu iddia edilen ABD’nin en büyük bankalarından Bank of America, Wikileaks’e kendi bankaları aracılığıyla yapılacak tüm para transfer işlemlerinin durdurulduğunu açıkladı.

Julian Assange CNBC televizyonuna önceki gün yapmış olduğu açıklamada Wikileaks’e bankalarla ilgili sızdırılan belgeleri Ocak ayında yayınlayacaklarını söylemiş, organizasyonlarının Amerikan, İngiliz, Dubai, İsviçre bankaları tarafından saldırıya uğradığını iddia etmişti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir