Pedersen & Partners'ta teknoloji hizmetleri Gürkan Erol'a emanet

Erol, teknoloji sektöründeki müşterilerin üst düzey yönetici işe alımlarını yürütecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL, Türkiye –  Üst düzey yönetici arama firması olan Pedersen & Partners, Gürkan Erol'u Bölgesel Danışman olarak Pedersen & Partners ekibine dahil etti. Erol yeni görevinde; müşteri ilişkileri yönetimi ve firmanın özellikle teknoloji sektöründeki müşterilerinin üst düzey yönetici işe alımlarının yürütülmesinden sorumlu olacak.

Pedersen & Partners Uluslararası Teknoloji Uygulamaları Grup Başkanı Peter D'Autry, Erol'un katılımıyla ilgili yorumunda, "Gürkan bize katıldığı için ve tecrübeleri ile daha once göstermiş olduğu başarılı performansı sayesinde müşterilerimize vereceği üst düzey tavsiyeler ve bu bilgi birikimini  bizimle paylaşacağı için çok heyecanlıyım. Yüksek performanslı takımlar kurma konusunda başarlı bir geçmişi var ve bu yetkinliklerini müşterilerimize aktaracağına eminim" diye konuştu.

IT sektöründe Teknik Destek Mühendisi pozisyonu ile başlayıp, üst düzey yöneticilik pozisyonuna ulaşan 10 yıllık tecrübeye sahip Gürkan Erol, kariyeri boyunca Proje Yöneticisi olarak Microsoft Türkiye ve Microsoft İrlanda için görev yaptı. Son olarak Bilişim Teknolojileri alanında eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Netron şirketinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı pozisyonunda bulunan Erol, bu süreçte Ankara ve Istanbul'da, Netsoft'un Netron'a devir süreci dahil olmak üzere Kurumsal İş Geliştirme ve operasyonlardan sorumlu olarak  çalıştı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü'nden mezun olan Gürkan Erol, iyi derecede İngilizce biliyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir