Peugeot'nun yeni genel müdürü Vincent Rambaud oldu

Yeni satış ve pazarlama organizasyonu kapsamında Türkiye, Güney Avrupa Direktörlüğü'ne geçti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Uluslararası Peugeot'nun genel müdürlük görevine Vincent Rambaud atandı.

Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, Rambaud, PSA Markalar Bölüm Başkanı Jean-Marc Gales'e bağlı olarak görev yapacak.

51 yaşındaki Vincent Rambaud, daha önce, PSA Grubu'nun Güney Amerika Bölge Direktörü görevini yürütüyordu.

Yeni satış ve pazarlama organizasyonu kapsamında, daha önce Uluslararası Direktörlük bünyesinde yer alan Türkiye de bölge değiştirerek Güney Avrupa Direktörlüğü'ne geçti.

Güney Avrupa Direktörlüğü'nde Türkiye'nin yanı sıra İspanya, Portekiz, İtalya, Yunanistan, Kıbrıs ve Malta bulunuyor.

Peugeot'nun satış, pazarlama ve ticari faaliyetleri, genel müdürlük bünyesinde 4 direktörlük altında toplandı. Bu direktörlükler şöyle:

"Olivier Veyrier'nin sorumluluğundaki Fransa Direktörlüğü. Olivier Dardart'ın sorumluluğundaki Almanya, İngiltere, İrlanda, Avusturya, İsviçre, Hollanda, Belçika ve Lüksemburg, Baltık ülkeleri, İskandinav ülkeleri, Orta ve Doğu Avrupa ülkelerini kapsayan Kuzey Avrupa Direktörlüğü. Rafael Prieto'nun sorumluluğundaki İspanya, Portekiz, İtalya, Yunanistan, Kıbrıs, Malta ve Türkiye'yi kapsayan Güney Avrupa Direktörlüğü. Jean-Philippe Imparato'nun sorumluluğundaki öncelikli gelişme bölgeleri (Güney Amerika, Çin, Rusya) ile Marka'nın operasyonel faaliyet gösterdiği tüm diğer pazarları (Afrika, Asya-Pasifik, Orta-Doğu) kapsayan Uluslararası Direktörlük."

PSA Markalar Bölüm Başkanı Jean-Marc Gales konuya ilişkin değerlendirmesinde, Rambaud'nun uluslararası pazarlarda edindiği deneyim, yeni kimliğinden ve derinlemesine yenilenen ve zenginleştirilen ürün gamından güç alan markalarının yeniden büyüme dinamiği sürecine girdiği bir dönemde, Peugeot'nun globalleşme hedefine ulaşmada başarılı olmalarının teminatını oluşturduğunu belirtti.

Bu konularda ilginizi çekebilir