Prens'in düğün hediyeleri Denizli'den

İngiltere Prensi William ile Kate Middleton'ın düğününde dağıtılacak hediyelik 40 bin havluyu Denizlili Ozanteks üretti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DENİZLİ - Prens William ile Kate Middleton'un İngiltere'de 29 Nisan'da yapılacak düğünü için davetlilere, Denizli'de dokunan ve altın iplerle çiftin isminin işlendiği havlular dağıtılacak.

Ozanteks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Katrancı, yaptığı açıklamada, İngiltere Prensi William ile Kate Middleton'un Londra'daki Westminster Kilisesi'nde yapılacak düğünü için bir firmanın İngiliz Kraliyet Ailesi'ne kendilerini tavsiyesi üzerine sipariş aldıklarını anlattı.

Siparişin ardından 3 hafta içerisinde 40 bin havluyu tamamlayarak, İngiltereye gönderdiklerini dile getiren Katrancı, şöyle konuştu:

“Havlulara, altın kalp içerisinde prens ve müstakbel eşinin isimlerini ve düğün tarihini işledik. Yüzde yüz pamuk havlu davetiyeler, alışıla gelmiş ürünlerin dışında. Altın işlemeler bizim için de farklı bir tarzdı. Bir ilki gerçekleştirerek özel yöntemler kullandık ve bunu yaptık.”

Katrancı, anlaşma gereği işlemenin nasıl yapıldığı ve fiyat konusunda açıklama yapamadıklarını kaydetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir