QNB Grup, Mumbai'de operasyonlara başladı

Orta Doğu ve Afrika'nın en büyük finans kuruluşlarası arasında yer alan QNB Grup, Hindistan’ın ekonomi başkenti olan Mumbai'de operasyonlara başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

QNB Grup, 2020 yılına kadar Orta Doğu, Afrika ve Güneydoğu Asya'daki lider banka olma ve rekabetçi pazarlarda üs kurma hedefine paralel olarak Hindistan’ın ekonomi başkenti olan Mumbai operasyonunu hayata geçirdi. 

Hindistan'daki yeni şubesi aracılığıyla ürün ve hizmet portföyü sunmaya hazırlanan QNB Grup, varlık yönetimi, yatırım portföyleri, proje finansmanı ve akıllı bankacılık çözümleri alanlarındaki çözümlerini Hindistan pazarının gerekliliklerine uyacak şekilde görücüye çıkaracak.

2016 yılında 2,3 trilyon dolarlık yıllık GSYH kaydeden Hindistan, dünyanın yedinci en büyük ekonomisi olmanın yanı sıra dünyanın en kalabalık ikinci ülkesi ve en hızlı büyüyen ekonomisi olarak gösteriliyor.

Katar ve Orta Doğu bölgesiyle olan ticaret ve nüfus bağlarını giderek genişleten Hindistan, Katar'dan sıvılaştırılmış doğal gaz ithal eden üçüncü en büyük ülke konumunda bulunuyor.