Temsa -Modec Ar-Ge çalışması sürüyor

Temsa Global, Modec Limited ile Ar-Ge alanında çalışmalar yapıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Temsa Global, Modec Limited'in, Temsa Global ile Ar-Ge alanında görüşme yürüten pek çok şirketten biri olduğunu, bu ve benzer görüşmelerden olumlu ve somut bir sonuç alınması halinde, bunun kamuoyu ile paylaşılacağını duyurdu.

Temsa Global'den yapılan yazılı açıklamada, Ar-Ge çalışmalarında sürekliliği, yenilikçi ve yaratıcı projeler geliştirmeyi kendisine ilke edinmiş olan şirketin, bu konudaki çalışmalarını yüzde 100 sahibi bulunduğu 4 yıl önce TÜBİTAK MAM Teknoloji Serbest Bölge'de kurduğu Temsa Ar-Ge ve Teknoloji A.Ş çatısı altında yürüttüğü hatırlatıldı.

Söz konusu şirketin amacının bir parçası olarak gördüğü tüm yenilikçi ve yaratıcı diğer şirketlerle sürekli irtibat halinde olduğu belirtilerek, "Bu çoğu zaman, ilgili şirketlerin bizzat talep ettikleri görüşmeler düzeyinde yürütülmektedir" denildi.

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın son İngiltere seyahatinde Modec Limited Yönetim Kurulu Başkanı Lord Jamie Borwick'in de aralarında bulunduğu İngiliz CEO'larla toplantı yaptığı dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Modec Limited, 2004 yılında İngiltere'de kurulmuş, elektrikli hafif ticari araç konusunda know-how ve üretim tecrübesine sahip bir şirkettir. Söz konusu şirket Temsa Global ile Ar-Ge alanında görüşme yürüten pek çok şirketten biridir. Bu ve benzer görüşmelerden alınacak olumlu ve somut bir sonuç olur ise derhal kamuoyu ile paylaşacağımızdan kimsenin kuşkusu olmamalıdır"

Bu konularda ilginizi çekebilir