Toyota Cenevre'de imaj yenileyecek

Toyota, Cenevre Motor Show'a yeni tasarımlarla katılıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Son dönemde gaz pedalı sorunu nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Toyota, tasarım ve yeniliklerle Cenevre Motor Show'da otomobilseverlerin karşısına çıkacak.

Toyota'dan yapılan yazılı açıklamada, Toyota'nın Cenevre Motor Show'da model yenilikleri ve tasarımda fark yaratan çizgisi ile dikkat çekeceği belirtildi.

Toyota ürün gamının fenomeni yeni RAV4 2010, daha güçlü görünüm kazanan sofistike dizaynı ve geliştirilmiş iç mekanı ile Avrupa'da ilk defa Cenevre Motor Show'da sergilenecek.

Toyota Optimal Drive teknolojisi ile yenilenen RAV4 2010, SUV segmentinde en çevreci motor seçeneğini sunuyor.

Cenevre Motor Show'un, spor otomobiller konusunda uzun geçmişe sahip Toyota'nın heyecan verici yeni modeline de ev sahipliği yapacağı ifade edildi.

Spor otomobile bakışı değiştiren Toyota FT-86 Konsept'in, Avrupa Prömiyeri için Cenevre'de Toyota standında yerini alırken, arkadan itişli motoru, ideal ergonomi ve aerodinamiğe sahip sürücü odaklı tasarımı ve göz alıcı dizaynı ile otomobilseverlerin beğenisine sunulacağı kaydedildi.

Toyota'nın, müşterilerinin kişiselleştirme ihtiyaçlarına yönelik olarak iç ve dış mekanda farklı seçenekler sunan modeli yeni iQ Collection'ın da ilk defa Cenevre'de sergileneceği belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Dinamik dış tasarımı, yeni iç mekanı ve artırılmış ergonomik özellikleri, çevreci motor teknolojileri ile birleştiren yeni Auris 2010, Toyota Optimal Drive teknolojisine sahip altı farklı motor tercihine eklenen hibrit seçeneği ile C segmentinde en kapsamlı motor alternatiflerini de sunuyor. Yeni Auris HSD de yine dünyada ilk kez Cenevre Motor Show'da tanıtılacak.

Sürdürülebilir ulaşım teknolojileri konusunda öncü otomotiv firması Toyota, Cenevre Motor Show'da geleceğin elektrikli aracı FT-EV II konsept modelinin Avrupa prömiyerini yapacak. Toyota fuarda, yeni yakıt hücreli hibrit araç FTCH-adv modelinin yanı sıra geleceğin teknolojilerinden örnekler de sergileyecek"

Bu konularda ilginizi çekebilir