BEV, okulları yeniliyor

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) eğitim alanında verdiği destekler kapsamında okulların fiziki şartlarını düzeltmek için yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - BEV Yönetim Kurulu Üyeleri, Göynüklü Köyü M. Zeki Yazıcı İlk ve Ortaokulu’nda yenileme çalışması yürüttü. BEV Başkanı Naci Şahin;2018-2019 yılı eğitim-öğretim döneminin başında ziyaret ettiği okulda birçok ihtiyacın olduğunu fark ettiğini belirtti.

Okul için harekete geçme kararı aldıklarını dile getiren Şahin, “Okul yönetimi ve BEV Yönetim Kurulu Üyeleri’nin duyarsız kalmayarak elimizden geldiği ölçüde okulumuza destek olmaya çalıştık. Öğrencilerin mutluluğu bizleri son derece mutlu etti. Eğitime destek ve bu tür yenileme çalışmaları için her yıl bütçemizden önemli pay ayırıyoruz. 2017 yılında yenilediğimiz İhsan Dikmen 4 İlk Okulu ve yine 2019 yılının Şubat Ayı’nda Karacabey Karakoca İlköğretim Okulu Bilgisayar Sınıfı oluşturma projemizi hayata geçirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Amacımız çocuklarımızın eğitim gördüğü binaların fiziki şartlarını güzelleştirmek, bu sayede okullarını sevmelerini sağlamak. Bununda eğitimlerine olumlu yansıyacağı kanaatindeyim” dedi.

8.sınıf öğrencileri ziyaretinde BEV Mütevelli Heyeti Üyesi Adnan Sözeri ile Vehbi Varlık da hazır bulundu.

Bu konularda ilginizi çekebilir