"Eğitimi desteklemek bize Sabri Bey’in mirasıdır"

Aydın’da Yemekte Denge Eğitim Projesi’nin uygulandığı Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret eden Murat Ülker, "Eğitimi desteklemek ve topluma fayda sağlamak bize Sabri Bey’in mirasıdır" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Yemekte Denge Eğitim Projesi’nin pilot illerinden Aydın’da Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette Ülker’e Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Çağıl ve Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen eşlik etti. Cumhuriyet İlkokulu’nda çocuklarla bir araya gelen Ülker, hem onlarla sohbet etti hem de projenin yansımalarını yakından inceleme imkanı buldu.

Projenin uygulandığı sınıflardan birinde çocuklarla bir araya gelen Murat Ülker, “Gelecek sağlıklı nesillerin yetişmesinde bu derece kilit öneme sahip bir eğitim projesinin uygulandığı bir okulda bulunmak ve öğrencilerle bir araya gelmek bana her kazanımın yolunun eğitimden geçtiğini bir kez daha hatırlattı. Sabri Ülker Vakfı’na adını veren babam Sabri Ülker, her zaman toplum için çalışır, eğitime ve bilime büyük kıymet verirdi. Eğitimi desteklemek ve topluma fayda sağlamak bize babamızdan mirastır. ‘Kendim yemediğim, çocuklarıma yedirmediğim hiçbir şeyi tüketicime yedirmem’ diyen babam Sabri Ülker, özellikle çocukların dengeli beslenmesine büyük önem verirdi. Sabri Ülker Vakfı yetkililerine ve Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Müdürlüğü’nün kıymetli temsilcilerine, böyle değerli bir projeyi 7 yıldır başarıyla sürdürdükleri için teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir