“Mutluluk Kumbarası Dilek Ağacı” Gaziantep’te

Türk Prysmian’ın 2019 yılı başında ikinci defa hayata geçirdiği “Mutluluk Kumbarası Dilek Ağacı” gönüllülük projesi kapsamında, Ocak ayı içerisinde toplanan mont, bot, eldiven, atkı, bere, hırka, oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemeleri ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian, 2018 yılında, kurum içi gönüllülük çalışmaları kapsamında, “Mutluluk Kumbarası Dilek Ağacı” projesini başlattı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen proje ile Gaziantep’te bulunan Köseler İlk ve Ortaokulu’ndaki 400 çocuğa, ihtiyaçları doğrultusunda mont, bot, eldiven, atkı, bere, hırka, oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Türk Prysmian çalışanlarının gönüllü olarak katılım sağladığı “Mutluluk Kumbarası Dilek Ağacı” projesi geçen yıla oranla 2 katı sayıda çocuğa umut oldu. Türk Prysmian, kurumsal gönüllük projesi olan “Mutluluk Kumbarası Dilek Ağacı”nın kapsamını, iş ortakları ve çalışanlarının desteğiyle birlikte sürdürülebilir şekilde, her sene büyütmeyi planlıyor.

Türk Prysmian CEO’su Erkan Aydoğdu, “Mutluluk Kumbarası Dilek Ağacı” adını verdiğimiz bu projeyi gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz sene, projemiz kapsamında Muş Erentepe İlkokulu’ndaki öğrencilerin dileklerini gerçekleştirmiştik. Bu sene de Gaziantep Köseler İlk ve Ortaokulu’nda bulunan 400 öğrencimize, 18 Ocak günü karne hediyesi olarak paketlerini ulaştırdık. Firmamızın “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonunu destekleyen bu güzel ve değerli projeye katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma ve iş ortaklarımıza tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir