'Karadeniz Kitap Fuarı' Samsun'da açıldı

150 yayınevinin katılımıyla gerçekleştirilen "Karadeniz Kitap Fuarı", Samsun'da açıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliğince düzenlenen ve 150 yayınevinin katılımıyla gerçekleştirilen  "Karadeniz Kitap Fuarı", Samsun'da açıldı. 

Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde fuarın açılış kurdelesini, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal ile diğer katılımcılar kesti. 

Açılış öncesinde konuşan Samsun Valisi Şahin, Samsun'un spor, turizm ve sağlık kenti olmasının yanı sıra aynı zamanda bir öğrenci kenti olduğunu söyledi. 

Samsun'da 250 bin civarında ilkokul ve orta okul öğrencisinin yanı sıra 50 bin de üniversite öğrencisinin bulunduğunu belirten Şahin, "Bu fuarın burada açılması bu bakımdan bizi heyecanlandırıyor. Biz bu fuarı destekleyeceğiz ve giderek büyüyecek" dedi. 

150 yayınevinin katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, Ayşe Kulin, Can Dündar, Mustafa Armağan, Altan Öymen, Füruzan, Muzaffer İzgü, Canan Tan, İlker Başbuğ, Ahmet Telli, ve Kahraman Tazeoğlu'nun da aralarında olduğu 500 yazar, imza günü ve söyleşi düzenleyecek. 

 "Karadeniz Kitap Fuarı",  24 Mayıs Pazar gününe kadar misafirlerini ağırlayacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir