'Mali soruşturma, adli bir hata'

Bursa Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekipleri Bursaspor'un muhasebe kayıtlarını inceledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Bursa Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekiplerinin, Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'ndeki muhasebe bölümü ile bilgisayarlar ve yönetim kurulu kayıt defterini incelediği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde tesislere gelen ekiplerin, kulüp kayıtlarına yönelik incelemeleri sürüyor.

Ekiplerin, muhasebe bölümü ile bilgisayarlar ve yönetim kurulu kayıt defterini incelediği öğrenildi.

Bu başımıza ilk kez gelmiyor

Bursaspor'un hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Öztürk Yazıcı, mali soruşturmayla ilgili olarak ' Bu, bizim başımıza ilk kez gelmiyor. Bu tip adli hatalar sık sık başımıza geliyor" dedi.

Öztürk Yazıcı, polis ekiplerinin yeşil-beyazlı kulüp binasında inceleme yapmasına dayanak olan arama kararının iptali için yaptıkları başvurunun kabul edildiğini söyledi. Öztürk Yazıcı, yaptığı açıklamada, arama kararınının iptal edildiğini, konunun kısa süre önce kulüpteki polis yetkililerine tebliğ edildiğini belirtti.

Görevlilerin kulüp binasından ayrılacaklarını dile getiren Yazıcı, şunları kaydetti:

"Arama kararının iptaline ilişkin yaptığımız başvuru kabul edildi. El konulan evraklar, bilgisayarlar tarafımıza verildi. Sadece bilgisayarlarımızdaki bilgilerin kopyalarını verdik. Görevli arkadaşlar her şeyi iade edip kulübümüzden birazdan gidecekler. Bu, bizim başımıza ilk kez gelmiyor. Daha önce kulübün genel kurula gitmesi, başkanımızın gözaltına alınması gibi durumlar yaşadık. Bu adli hatalar sık sık başımıza geliyor."

Bu konularda ilginizi çekebilir