AGDAŞ, doğalgaz kampanyası başlattı

AGDAŞ, başlattıkları abonelik kampanyasıyla 5 bin yeni aboneye ulaşmayı hedefliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SAKARYA - Adapazarı Gaz Dağıtım AŞ (AGDAŞ) Genel Müdürü Kenan Demir, başlattıkları abonelik kampanyasıyla 5 bin yeni aboneye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Demir, Grand Otel'de düzenlediği basın toplantısında AGDAŞ'ın yeni abonelik kampanyasını tanıttı.

25 Eylül tarihi itibariyle 75 bin 107 abone sayısına ulaştıklarını belirten Demir, 9 bin 732 kişinin 2009 yılı içinde abone olduğunu bildirdi.

Yıl içinde düzenledikleri ilk kampanyada 6 bin yeni aboneye ulaştıklarını, gelen talep üzerine ikinci kez kampanya başlattıklarını ifade eden Demir, şöyle konuştu:

"Birinci kampanyamız bize ivme kazandırdı. Yeni kampanyamız 18 Aralık'a kadar devam edecek. Kampanya süresince abone olacak kişiler arasında çekeceğimiz kurada, çeşitli hediyeler vereceğiz. Çekilişle belirlenecek 30 kişiye doğalgaz sobası, 14 kişiye cep telefonu, 10 kişiye bin metre küp kullanım limitli 1 yıllık doğalgazı bedava vereceğiz. Ayrıca abonelik bedeli 6 eşit taksitte alınacak. En ekonomik, en çevreci ve en konforlu yakıt olan doğalgaz ısıtma, pişirme ve sıcak su temininde en fazla tercih edilen yakıt türüdür. Bugün başlattığımız abonelik kampanyasıyla 5 bin yeni aboneye ulaşmayı hedefliyoruz."

Sakarya'da sorumlu oldukları bölgenin yüzde 90'ına doğalgaz altyapı hizmeti götürdüklerini ifade eden Demir, "Bin 538 kilometrelik hat çekerek Sakarya halkına verdiğimiz sözü tuttuk. 120 bin konutun önüne kadar, doğalgaz altyapı hizmeti götürdük. Sakaryalılar'ın bu hizmete kayıtsız kalmamalarını ve bir an önce abone olmalarını arzuluyoruz" dedi.

Kış aylarında Sakarya'nın hava kirliliği sorunuyla, karşı karşıya kaldığına dikkat çeken Demir, sorunun çözümü için doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti.

İlde doğalgaz abone sayısının her geçen gün arttığını dile getiren Demir, "Bu, çok güzel bir olay. Ancak kentimizde hava kirliliğinin önlenmesi için, sadece doğalgaz abone sayısının artması değil, bu abonelerimizin doğalgaz kullanımına başlamaları gerekiyor. Yapılan son indirimlerle beraber, doğalgazın ekonomikliği daha da artmıştır. Isınma, pişirme ve sıcak su ihtiyacında doğalgaz kullanmayı tercih edenler kömür ve tüp kullananlara göre yüzde 55, LPG kullananlara göre yüzde 68 daha az para ödüyorlar" diye konuştu.