Akbank, Anadolu'da çağrı merkezi kuracak

Genel Müdür Yardımcısı Özsöz, Anadolu'da bir çağrı ve operasyon merkezi kurmak istediklerini kaydetti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SİVAS - Akbank Genel Müdür Yardımcısı Sevilay Özsöz, Akbank olarak Anadolu'da bir çağrı ve operasyon merkezi kurmak istediklerini, bunun için Sivas'ın çok yüksek olasılıklı bir aday olduğunu bildirdi.

Sevilay Özsöz, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) yönetim kurulu toplantısına katılmak üzere geldiği Sivas'ta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Akbank olarak Anadolu'da bir çağrı ve operasyon merkezi kurmak istediklerini kaydetti. Henüz şehir seçiminin kesinleşmediğini bildiren Özsöz, ''Ama Sivas çok yüksek olasılıklı bir aday. Çağrı merkezleri biliyorsunuz son yıllarda çok gelişti. Yapmak istediğimiz, çağrı merkezinin bir bölümünü Anadolu'da bu seçeceğimiz şehirde çalıştırmak'' diye konuştu.

Hedeflerinin üniversiteyi bitirmiş, iş arayan kişilerle ekip oluşturmak olduğunu ifade eden Özsöz, ''Böylelikle de hem İstanbul'daki çağrı merkezimizi yedeklemek, hem de Anadolu'ya bu imkanı götürmek istiyoruz. Temel amacımız budur'' dedi.

Henüz şehir seçmediklerini, ama Sivas'ın bu konuda en yüksek olasılıklı adaylardan biri olduğunu anlatan Özsöz, ''İnşallah bizim isteklerimizle, Sivas'ın imkanları kesişir ve bu isteğimizi Sivas'ta gerçekleştiririz'' şeklinde konuştu.