Amerikalıların ağzı Türk şekerleriyle tatlanacak

Amerikalı müşteri çikolata ve şekerleme bar ürünler ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Amerikalı bir müşteri çikolata ve şekerleme bar ürünler ithal etmek istediğini, özellikler Avrupa Bölgesi ülkelerin ürünleriyle ilgilendiğini belirterek tedarikçilerden fiyat teklifleri talep etmektedir.

İthalat hacmi ile dünyanın en büyük pazarı olan ABD’ye ihracatta, uygulanacak stratejinin çok iyi belirlenmesi ve pazar araştırmasının da en ince detayına kadar derinleştirilmesi gerekir. Rakiplerin fazla olduğu, gelişkin bir pazara girildiği unutulmamalıdır. Pazar araştırılırken pek çok bilgiye elektronik ortamda kolaylıkla ulaşılması (ABD’nin gümrük vergileri, dış ticaret istatistikleri, denetim kurumlarının web sayfaları vb ,), ihracatçılar açısından bir avantaj oluşturmaktadır.

Pazarda başarılı olmak için; pazarda yer alabilmenin süresi uzun olabileceğinden başlangıç maliyetlerinin düşük tutulması, satış sözleşmesinde belirtilen hususlara titizlikle uyulması, doğru pazarlama stratejisi oluşturabilmek için; ürünün pazara uygunluğu, dağıtım kanalları, Amerikan tüketicisinin zevk ve tercihlerinin değerlendirilmesi gibi konularda bilgi sahibi olmak çok önemlidir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hi Sir,Madam,
I am looking to import most of wafers candy , European candy bar (Turkish,German , Brutish, Italian etc.)
Also I could visit Turkey or we will buy bulk, I need photos and candy list.
Thank you in advance

http://turkishexporter.net/en/Leads/338701_candy-and-chocolate-bars-inquiry-from-usa

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir