AMPD'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane oldu

Derneğin olağan genel kurul toplantısında yeni dönem yönetim kurulu ve yeni yapılanma belirlendi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane oldu.

AMPD'den yapılan yazılı açıklamada, derneğin olağan genel kurul toplantısı ile yeni dönem yönetim kurulu ve yeni yapılanmasının belirlendiği belirtildi.

Yeni dönemde derneğin yönetim kurulu başkanlığını Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane'nin yürüteceği kaydedilen açıklamada, dernek tüzüğüne göre yönetim kurulu başkanlığı görevinin sadece iki dönem sürdürülebildiği belirtildi.

Son iki dönemdir başkanlık görevini yürüten Nuşin Oral'ın, yeni dönemde AMPD İstişare Konseyi Başkanı olarak faaliyetlerini sürdüreceği ifade edilen açıklamada, tek liste ile seçime girildiği kaydedildi.

Mehmet Nane, dernekte yapısal değişikliklere de gidildiğini belirterek, bundan böyle sektörün her bir alanının daha etkin biçimde temsil edilmesi için beş farklı grup başkanlığı oluşturulduğunu ve genel kurulda yapılan oylama ile her bir grubun başkanlarının belirlendiğini aktardı.

Yeni yapılanmaya göre Danışma Kurulu Başkanlığına Servet Topaloğlu, AVM Grubu Başkanlığına, Torun AVM Yatırım Yönetim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Gıda Grubu Başkanlığına Kiler Genel Müdürü Nihat Özdemir, Büyük Mağazalar Grubu Başkanlığına Boyner Holding Başkan Yardımcısı ve BBA Beymen Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Sunay, Zincir Mağazalar Grubu Başkanlığına İnci Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, Hizmet Grubu Başkanlığına Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş seçildi.