AnadoluJet ve SunExpress'ten ortak uçuş hizmeti

AnadoluJet, 1 Temmuz tarihinde yürürlüğe girecek anlaşma sonrasında SunExpress'in iç hatlardaki uçuşlarına bilet kesebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - SunExpress ve Türk Hava Yolları'nın(THY) markası AnadoluJet arasında ortak uçuş (codeshare) anlaşması yapıldı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre AnadoluJet, SunExpress'in İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Antalya ve Bursa'dan gerçekleştirdiği iç ve dış hat uçuşlarına da bilet kesebilecek.

AnadoluJet, THY ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress ile başlattığı ortak uçuşlar sayesinde mevcut tarifesini zenginleştirecek ve yolcularına yeni destinasyonlara da düşük ücretlerle uçma imkanı getirecek.

AnadoluJet, 1 Temmuz tarihinde yürürlüğe girecek anlaşma sonrasında SunExpress'in iç hatlarda İstanbul Sabiha Gökçen'den Antalya, Trabzon, Adana, Diyarbakır, Erzurum, Kars, Van, Samsun, İzmir ve Sivas'a, İzmir'den Trabzon, Van, Malatya, Samsun, Gaziantep, Adana, Antalya, Erzurum, Kayseri, Antalya, Sivas ve Diyarbakır'a, Antalya'dan Van, Diyarbakır, Adana, Kayseri, Malatya, Gaziantep, İzmir, Bursa, Bodrum, Dalaman, Trabzon, Erzurum, Samsun ve İstanbul Sabiha Gökçen ile Bursa'dan Erzurum, Trabzon ve Antalya'ya yaptığı seferlere bilet kesebilecek.

AnadoluJet aynı şekilde SunExpress'in dış hatlarda Antalya'dan Frankfurt, Münih, Zürih, Basel, Viyana, Amsterdam, Hamburg, Düsseldorf, Berlin ve Stuttgart'a, İzmir'den Köln/Bonn, Frankfurt, Hannover, Münih, Stuttgart, Zürih, Berlin, Nurnberg, Düsseldorf, Stockholm, Amsterdam ve Oslo'ya ve İstanbul Sabiha Gökçen'den Berlin, Amsterdam, Hannover, Köln/Bonn, Stuttgart, Frankfurt ve Münih'e yaptığı seferleri de yolcularının hizmetine sundu.

Böylece dış hatta devam etmek isteyen AnadoluJet yolcuları, SunExpress uçuşlarından avantajlı ücretler ve uygun bağlantılarla yararlanabilecek.