Ankara güvenlik sistemi ihalesi 25 Kasım'da yapılacak

Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire Başkanlığı, KGYS yaptırmak üzere ihale açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA- Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire Başkanlığı, Ankara'ya kent güvenlik yönetim sistemini (KGYS) yaptırmak üzere ihale açtı.

Söz konusu iş Ankara ve ilçelerini kapsayacak. Yer tesliminden itibaren 360 günlük süreyi kapsayacak olan KGYS'nin ihalesi, 25 Kasım 2008 tarihinde saat 10.00'da Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire Başkanlığında "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Tüm isteklilere açık olan ihalede yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacak.

Söz konusu işin şartnamesi Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire Başkanlığından bedel ödenerek satın alınabilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire Başkanlığına anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Öte yandan;

Gölbaşı ve Keçiören Belediye Başkanlığı muhtelif hizmet ve alım işlerini "açık ihale usulü" ile yaptırmak üzere ihale açtı.

Keçiören Belediye Başkanlığı Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ayrıca muhtelif cins ve miktarda akaryakıt ürünlerini satın alacak.

Keçiören Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ayrıca 3 kısımda 17 kalem demir ve elektrot malzemesini satın alacak.

Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ayrıca 235 kalem hırdavat malzemesini açık ihale usulü ile satın alacak.

Gölbaşı Belediye Başkanlığı, kaldırım inşaatı yaptırmak üzere ihale açtı.

Başkent EDAŞ Genel Müdürlüğü, 237 kalem ihtiyaç fazlası elektrik malzemesi ve diğer malzemeleri, kapalı zarf teklif alma usulü ile satacak.

Genel Müdürlüğe bağlı, Ankara Natoyolu, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu ile Zonguldak İşletme Müdürlükleri ambarlarında bulunan ihtiyaç fazlası 237 kalem elektrik malzemesi ve diğer malzemeler satılacak.