Arçelik Klima Akademisi açıldı

Akademi, VRS Multi Ace Sistem Klimaları hakkında satış uzmanları ve teknik servislerin eğitilebilmesi için açıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Arçelik, VRS Multi Ace Sistem Klimaları hakkında satış uzmanlarının ve teknik servislerin eğitilebilmesi için "Arçelik Klima Akademisi" açtı.

Arçelik A.Ş'den yapılan yazılı açıklamada, şirketin eğitime verdiği önem doğrultusunda, VRS Multi Ace Sistem Klimaları hakkında satış uzmanlarının ve teknik servislerin eğitilebilmesi için Arçelik Klima Akademi'yi açtığı belirtildi.

Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, konuya ilişkin şunları kaydetti:

"Enerjinin verimli kullanılması konusunda artan ihtiyacı göz önüne aldığımızda, Arçelik için ticari iklimlendirme alanı gittikçe önem kazanmaktadır. Bu önemin bir göstergesi olarak fabrikamızda VRS sistem klimalarının üretimlerini yapmak için çeşitli hazırlıklarımızı tamamladık. 2009 senesinde, diğer klima ürün gruplarımızla ortak platformlara sahip iç ünitelerimizin üretimlerini fabrikamızda gerçekleştireceğiz. Dış ünite sistemlerinin üretimi için gerekli yatırım hazırlıkları da devam ediyor. Önümüzdeki bir kaç sene içerisinde pazarda önemli bir yere sahip olmayı hedefliyoruz.

Eğitimde 30 yılı aşan deneyimlerimizi kullanarak, VRS Multi Ace sistem klimaları ürünlerinin pazara sunulması ile satış uzmanlarının, uygulama ve satış sonrası hizmetler alanlarında çalışacak personelin, yetkili satıcı ve servislerden oluşan iş ortaklarımızın teorik ve pratik eğitimlerini sağlayabilmek için Arçelik Klima Akademisi'ni oluşturduk. İklimlendirme sektöründe yetişmiş nitelikli işgücü ihtiyacı bulunmakta ve sektörün büyümesine paralel olarak her geçen gün artmaktadır. Arçelik Klima Akademisi'nin bu açığı kapatmak konusunda önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyoruz. Ayrıca Akademi, sahada uygulama yapan iş ortaklarımızla iletişim kanalımız olacaktır."

Akademinin 400 metre kare kapalı alana, 30 kişilik dersliğe ve ürünler üzerinde çalışma imkanı sağlayan uygulama alanına sahip olduğu belirtildi.