Avea'ya 3 ödül

Avea, IMI Conferences tarafından bu yıl 8. kez gerçekleştirilen "Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri"nde, aday gösterildiği 3 kategoride birden ödül alarak önemli bir başarıya imza attı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL (AA) - 

Avea açıklamasına göre, Avea Müşteri Hizmetleri'nin, hizmet sunmaktaki başarısı bir gecede 3 kez birden tescil edildi. Avea, IMI Conferences tarafından düzenlenen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri gecesinden "En İyi Çağrı Merkezi", "En İyi Müşteri Deneyimi" ve "Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi" olmak üzere 3 ödül birden alarak alanında önemli bir başarıya imza attı. Bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri'nde toplam 11 kategoride ödül verildi. 

Bir gecede alınan 3 ödülü Avea'nın "Müşteriye değer yaratan eşsiz bir deneyim yaşatma vizyonu" ile gerçekleştirilen çalışmaların sonucu olduğunun altını çizen Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, "3 ödül birden kazandık, çünkü müşteri ilişkileri yönetimini bir sanat olarak gördük" dedi. 

Onat, Avea olarak Türkiye Çağrı Merkezi Ödüllerinde en değer verdikleri kategoriler olan "En İyi Çağrı Merkezi" ve "Sosyal Medyada En İyi Müşteri Yönetimi" dallarında birincilik kazanmalarının yanında geçen yıl birincilik kazandıkları En iyi Müşteri Deneyimi dalında ise bu sene "En Övgüye Değer" ödülünü aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti. 

Vizyonlarının müşterilerine tüm kanallardan kaliteli, hızlı, proaktif ve değer yaratan, eşsiz bir deneyim yaşatmak olduğunu belirten Onat, şunları kaydetti: 

"Aldığımız her 3 ödül de bu vizyonumuza ne kadar uygun ve bağlı çalıştığımızın bir göstergesi. Türkiye'nin En İyi Çağrı Merkezi seçilmemizin yanında Çağrı Merkezi sektörünün en önemli iki noktası olan sosyal Medya ve Müşteri deneyimi dallarında kazandığımız ödüller bizleri önümüzdeki senelerde daha da iyisini yapmak için motive edecektir. Bu nedenle de özellikle bu alandaki çalışma ve yatırımlarımızın ödüllendirilmiş olması bizim için çok daha büyük bir anlam taşıyor. 

Onat, ödül töreni sonrası, Avea müşterilerine eşsiz müşteri deneyimi yaşatmayı ilke edinmiş tüm Avea Müşteri Hizmetleri ekibine teşekkür etti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir