AVM'lerde yeni yıl yarışı

Yeni yıl kampanyaları düzenleyen AVM'ler daha çok ziyaretçi çekebilmek için lüks otomobil verme yarışına girdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Alışveriş merkezleri (AVM) yeni yıl öncesi yaptıkları etkinliklerle ziyaretçilerine bir birinden lüks araçlara sahip olma şansı sunuyor. 

Ankara'da ardı ardına faaliyete geçen AVM'ler artan rekabet koşullarında müşteri çekebilmek için bir çok kampanya ve etkinlik gerçekleştiriyor. Söz konusu etkinlik ve kampanyalar çerçevesinde yeni yılı karşılarken daha çok ziyaretçi hedefleyen AVM'ler müşterilerine hediye olarak lüks araçlar kazanma şansı veriyor. 

Armada Alışveriş Merkezi, geçen yıl "10. yılda 10 Mini One" etkinliği ile hem alışveriş merkezinin açılışının 10'uncu yılını hem de yılbaşını kutlamıştı. Bu yıl ise Armada, 28 Şubat'a kadar devam edecek kampanyasında her 100 liralık alışverişte müşterilere Mercedes SLK kazanma şansı veriyor. 

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 1 milyon adet led kullanarak hazırladığı yıl başı dekorasyonuyla müşterilerini ağırlamayı bekliyor. Panora, ayrıca düzenlediği kampanya ile ziyaretçilerine yeni yılda 3 adet Audi A3 Sedan kazanma şansı sunuyor. Audi A3 Sedan kazanmak isteyen ziyaretçiler 15 Kasım 2013-28 Şubat 2014 tarihleri arasında Panora'dan yapılan her 250 liralık alışveriş karşılığında çekilişe katılma hakkı elde ediyor. 

CEPA Alışveriş Merkezi de yeni yılda müşterilerinin "ayağını yerden kesecek" AVM'ler arasında yer alıyor. Bu yıl 6'inci yaşını dolduran CEPA Alışveriş Merkezi, "CEPA'da Şans Sizden Yana, Peugeot Elinizin Altında" kampanyasıyla 5 adet Peugeot marka otomobil hediye ediyor. Cepakartlılar 15 Eylül 2013 ila 15 Şubat 2014 tarihlerinde aynı gün içinde yapacakları 100 liralık alışveriş karşılığında 1 adet CEPAASO Kartlılara 2 adet çekiliş hakkı elde edecek. 

Geçen yıl, şanslı ziyaretçi çekilişle Porsche Cayenne armağan eden Kentpark, bu yıl ise müşterilerine 20 Ekim 2013 ila 12 Şubat 2014 tarihleri arasında tek seferde yapacakları 200 lira harcama ile Porsche Cayman S kazanma şansı sunuyor. 

Mimarisiyle dikkat çeken Next Level ise Next Card sahiplerine 20 Kasım 2013-31 Mart 2014 tarihleri arasında her 150 liralık alışveriş karşılığında Range Rover Sport kazanma fırsatı sunuyor.  

Bu konularda ilginizi çekebilir