Bilecik: Şemsiyeleri bırakmadan yürümeliyiz

Dünyadaki en büyük problemlerin başında korumacılığın geldiğini dile getiren TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilecik, "Umudu kaybetmeden, şemsiyeleri de bırakmadan emin adımlarla yürümeliyiz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

"Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuştu.

Bilecik, "Dünyada 10 yıl önce ismi olmayan yüzlerce marka, iş yapma biçimlerini değiştirdi. Artık yapay zekanın, robotların konuşulmadığı hiçbir toplantı yok" dedi. Erol Bilecik, "Son sözü kim söyleyecek? Fırsatlar mı yoksa riskler mi? Ne iş yaparsak yapalım teknoloji kullanırsak fırsat kazanacaktır" diye konuştu.

Bilecik, fırsatların hazırlığı olanların önüne geldiğini dile getirdi.

"Umudu kaybetmeyelim, şemsiyeleri de bırakmayalım"

"Dünyadaki en büyük problemlerin başında korumacılık geliyor" şeklinde konuşan Bilecik, "Umudu kaybetmeden, şemsiyeleri de bırakmadan emin adımlarla yürümeliyiz" yorumunu yaptı.

"OHAL tedbirlerinden biraz hızlı vazgeçmeliyiz"

Bilecik, "Acaba demokratik gidişatta herhangi bir eksiğimiz oluyor mu? Normalleşme sürecinin biraz daha hızlanması gerekir. Neredeyse 2 yıldır devam eden OHAL tedbirlerinden biraz hızlı vazgeçmemiz gerekir. Hukukun üstünlüğü konusunda bakan bir perspektifte olmamız gerekir" diye konuştu. 

Şimşek: Çatıyı güneşli havada onarmak gerekŞimşek: Çatıyı güneşli havada onarmak gerek

Zaim: Rusya'da en iyi yerlerde mağazalar açtıkZaim: Rusya'da en iyi yerlerde mağazalar açtık

Türk markası Londra'da 100 mağazaya koşuyor Türk markası Londra'da 100 mağazaya koşuyor

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir