Brisa net karını 25,8 milyon liraya yükseltti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Brisa, bu yılın ilk çeyreğinde net karını yüzde 103'lük bir artışla 25 milyon 832 bin 510 liraya yükseltti.
Brisa'dan yapılan açıklamaya göre, bu yılın ocak-mart döneminde geçen yılın aynı dönemiyle paralel seviyede 318 milyon 929 bin 716 liralık satış geliri elde eden Brisa'nın net dönem karı ise yüzde 103 oranında artışla 25 milyon 832 bin 510 lira olarak gerçekleşti.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, "Türkiye'de toplam lastik pazarı 2013 yılı ilk 3 ayında yüzde 29 oranında bir artış kaydetti. Brisa olarak, pazarla paralel bir performans sergiledik ve yüzde 30'luk pazar payımızla liderliğimizi sürdürüyoruz. Özellikle ticari segmentteki müşterilerimize daha fazla odaklanarak, iddiamızı ortaya koyuyoruz" ifadelerini kullandı.
Brisa'nın net karının 2012'nin aynı dönemine oranla yüzde 103 oranında arttırmasının büyük bir başarı olduğunu aktaran Bayman, hızlı bir başlangıç yaptıkları 2013 yılı boyunca "gelecek için en iyi yolculuğu tasarlamak" olarak belirlenen yeni şirket vizyonu doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.
Bu arada, Brisa, bireysel müşterilerine sunduğu hizmetler kadar filo müşterilerine sunduğu hizmetlerle de pazarda farklılaşmaya yatırım yapıyor. Bridgestone ve Lassa markalarıyla sunulan yeni ürünlerle beraber, Bandag markası ile de ticari araç filoları için toplam lastik maliyetlerinde yüzde 40'a varan tasarruflar sağlayabilen kaplama hizmetleri sunuyor.
Ticari araç filolarına özel, "Profleet" adını verdiği yeni ürün ve hizmetler bütünüyle filoların 360 derece ihtiyaçlarını karşılayacak çözümleri de tek pakette sunuyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir