CarrefourSA, 21. hipermarketini de açtı

Tüm Türkiye'de mağazalar açmaya devam eden CarrefourSA, 21. hipermarketiyle Gaziantep'te hizmette

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

GAZİANTEP - Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş ve eğlence merkezi olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin içinde 21. CarrefourSA hipermarketi hizmete girdi.

 

Açılış törenine, CarrefourSA Genel Müdürü Guillaume Vicaire ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da katıldı. Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş ve eğlence merkezi olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin içinde hizmete giren CarrefourSA hipermarketi, toplam 9 bin 500 metre karelik satış alanında, 230 kişilik personeli ve 42 kasasıyla haftada yedi gün Gaziantep halkına hizmet verecek.

Hipermarkette, gıdanın yanı sıra elektronikten tekstile, mobilyadan kırtasiyeye kadar 50 binden fazla ürün satışa sunuluyor. Özel indirim kampanyalarının yanı sıra tüketicilere yönelik eğlence ve hediyelerin sunulduğu açılışa, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. CarrefourSA Genel Müdürü Vicaire, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin geleceğine güvenlerinin tam olduğunu ve yatırımlarının devam edeceğini belirtti. Büyümelerine devam edeceğini ifade eden Vicaire, Gaziantep'te hizmete giren 21. mağazalarının ardından çok yakında Tekirdağ mağazasının da hizmete açılacağını bildirdi.