Danimarkalı firma fason giysi ürettirecek

Danimarkalı bir giyim firması erkekler için Türkiye'de tişört ve atlet ürettirmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Danimarkalı bir giyim firması erkekler için tişört ve atlet ürettirmek istediklerinden bahisle yıllık her bir modelden 50.000 ad ürettirmeyi planladıklarını belirtmiş ve Türkiye’den çalışabilecekleri güvenilir tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Günümüz modern iletişim teknikleri aracı kişilere/kurumlara ihtiyacı ortadan kaldırmışsa da Danimarkalı firmalar halen yurt dışından doğrudan almak yerine yerel acente ve distribütörler aracılığıyla iş yapmayı tercih etmektedirler. Doğrudan alım sistemin gelişimine yönelik olarak yavaş bir gelişme göze çarpmaktadır. Bununla beraber, yabancı firmaların ülkede ofis açmalarına yönelik bir eğilimin varlığı da dikkati çekmektedir.

Danimarka’da tüketici tercihlerinde demografik durum büyük önem arz etmektedir. Son yıllarda yaşlanan nüfusun etkisiyle tüketiciler özellikle sağlıklı ürünlere yönelmektedir. Bunun yanında artan gelir durumu, hane halkı sayısı ve çocuklu aile sayısının az oluşu kişisel harcamaları da arttırmaktadır. Özellikle tek kişilik hane halkı sayının fazla olması nedeniyle eve yapılan harcamaların oranı yüksektir. Bunun yanında çalışan kadın nüfusunun fazla olması pratik ve dayanıklı ürünlere olan talebi arttırmıştır.

Danimarkalı tüketicilerin teknolojik ürünlere ve teknolojinin kullanıma yakınlığı fazladır. Alışverişte e- ticaretin kullanımı ise her geçen gün artmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hi,
My name is Wahyu and I am Chief Buyer at ***** Wear in Denmark.
I am in charge for global buying & sourcing.
I would like to see if there is good possibility to start up cooperation for never out of stock program of men's T-shirt & singlet, quantity approx. 50.000 pcs per year for each style, I am looking forward to get your feedback, please send reply to my email.
Thank you!

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/345210_mens-t-shirts-singlets-ordering-from-denmark

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir