DEİK, ISO belgesi aldı

Kurum, gerekli denetimlerden geçerek kalite yönetim belgesini almaya hak kazandığını bildirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), İSO 9001 kalite yönetimi denetimlerini tamamlayarak İSO belgesi aldı.

DEİK'ten yapılan açıklamada, Kurulun, ileriye dönük projelerde daha iyi ve daha üstün hizmet verebilmek, standartlara uygun çalışabilmek, hem Türk özel sektörünü hem de çalışanlarını en üst seviyede memnun edebilmek için gerekli denetimlerden geçerek kalite yönetim belgesini elde ettiği belirtildi.

DEİK Genel Sekreteri Ufuk Yılmaz, yaptığı değerlendirmede, kurumun 20 yıldır Türk özel sektörüne ülke açısından faydalı olabilecek çalışmalar yürüttüğüne işaret ederek, uluslararası arenada yürütülen çalışmalarla oluşturulan 80 iş konseyi ile birlikte üstlenilen misyonla Türk özel sektörünü yurt dışına taşıdıklarını kaydetti.

Yılmaz, ISO'nun bu anlamda kendileri için çok önemli bir etken olduğunu vurgulayarak, Dışişleri Bakanlığı'nın özel sektör temsilcisi olarak adım adım ilerledikleri çalışmalarla sayısı sürekli artan iş konseyleriyle Türkiye'yi uluslararası platforma taşımaya devam edeceklerine dikkati çekti. Yılmaz, kalite belgesi ile birlikte gelen birkaç yeniliğin, işlerinde elde ettikleri başarının devamını sağlayacağını belirtti.