DenizBank, Ruble efektif kabulüne başladı

Müşteriler Ruble ile ithalat, ihracat, para transferleri, hesap açılışları, harici garanti işlemleri, döviz alış-satış ve arbitraj işlemlerini gerçekleştirebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - DenizBank, Rus Rublesi efektif kabulüne başladı.

Denizbank'tan yapılan açıklamaya göre, 2 yıldır Rus Rublesi ile döviz alım-satım ve forward işlemlerini gerçekleştiren DenizBank, sunduğu yeni hizmet kapsamında ruble efektif kabulünü de yapıyor.

DenizBank müşterileri Rus Rublesi ile ithalat, ihracat, para transferleri, hesap açılışları, harici garanti işlemleri, döviz alış-satış ve arbitraj işlemleri gibi bankacılık işlemini gerçekleştirebiliyor.

DenizBank Genel Müdür Yardımcısı Bora Böcügöz, konuya ilişkin değerlendirmesinde, müşterilerin tüm finansal ihtiyaçlarına DenizBank bünyesinde cevap verebilecek şekilde yeni ürün ve hizmetler geliştirdiklerini belirtti.

Bu çerçevede, DenizBank'ın Moskova'daki iştiraki CJSC Dexia Bank'ın ticarette üstlendiği önemli işlevin avantajını da değerlendirerek, ruble ile işlem yapmaya başladıklarını bildiren Böcügöz, bu uygulamanın Rusya ile iş yapan müşterilerin  hayatını kolaylaştıracağı ve ülkeler arasında ticaret hacminin büyümesine olanak sağlayacağı düşüncesinde olduklarını kaydetti.