Derimod'dan 3 yıl garanti

Garanti 6 farklı güvenceyi kapsıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Derimod, deri giyimde 6 farklı güvenceyi kapsayan 3 yıl garanti uygulaması başlattı.

Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim "Artık yeni bir anlayışı ve yeni bir yaklaşımı ortaya koymanın zamanı geldi. Bugün size yeni bir iş yapış şekli sunuyoruz. Bu yaklaşım, alışveriş yaşamında pek çok alışkanlığı değiştirecek. Çünkü ürün ile marka arasında ilişki dönemi başlıyor. ABD ve Avrupa;da birçok ülke nasıl mevduata güvence veriyorsa biz de deride 3 yıl garanti dönemini başlatıyoruz. Hazır giyimde 3 yıl garanti dönemi başlamıştır." dedi.

Garanti belgesi ile 3 yıl için ücretsiz gerçek deri güvencesi, sağlamlık ve kalite güvencesi, sağlık güvencesi, tamirat güvencesi, tadilat güvencesi ve aksesuar güvencesi sağladıklarını bildiren Zaim, Derimod ceketlerle birlikte müşterilerine bir garanti belgesi verdiklerini, garanti belgesinin üzerinde tarih ve seri numarasının yer aldığını söyledi.

Söz konusu seri numarası ile ürünü izleyeceklerini ifade eden Zaim, bunları yapabilmek için Derimod Ar-Ge biriminin yıllardır çalıştığını, bütün ham deri kaynaklarını değiştirdiklerini, üretimde yeni bant sistemleri geliştirdiklerini söyledi.

Zaim, "Bu bir para işi değil, ürettiğin ürüne sahip çıkma felsefesidir. Diyoruz ki biz ceketi sattık, o ceket yalnız sizin değil, 3 yıl boyunca hem sizin hem bizim ürünümüzdür. Bunu şimdilik deri giyside yapıyoruz. Ayakkabıda yok" diye konuştu.

690 gramlık ürün

Zaim, uygulamanın tanıtım toplantısında, geçen yıl bu zamanlarda hafif deride üretilen 690 gramlık ürünü tanıttıklarını, küresel ısınmaya karşı geliştirdikleri ürünün satışlarını yüzde 28 oranında artırdığını bildirdi.

Pek çok markanın krizi indirim yaparak karşılamaya çalıştığını ifade eden Zaim, "Burada artık kara bakılmaz. Başa baş veya az zararla bu zor dönemi atlatma çabası önemlidir. Bu yaklaşımla artık devam etmek doğru değil" şeklinde konuştu.

Yaşanan küresel krizi müşterilerine odaklanarak aşabileceklerini gördüklerini ve bugün dünyayı saran ekonomik krize karşı müşteri odaklı anlayışı harekete geçirdiklerini belirten Zaim, hazır giyimde marka ile müşteri arasındaki ilişkinin ürün satıldıktan sonra bittiğini söyledi.