Doğusan için son teklif 13 Ağustos'a uzadı

ÖİB'nin, Doğusan'daki yüzde 56,09 oranındaki idare hissesinin, blok satış yöntemiyle ve pazarlık usulüyle özelleştirilmesi ihalesinin süresi uzatıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), "Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Doğusan)" ihalesinde son teklif verme tarihini 13 Ağustos'a kadar uzattı.

ÖİB'nin konuya ilişkin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Duyuruya göre ÖİB'nin, Doğusan'daki yüzde 56,09 oranındaki idare hissesinin, blok satış yöntemiyle ve pazarlık usulüyle özelleştirilmesi ihalesinde son teklif verme tarihi olan 26 Şubat 2009, 13 Ağustos 2009'a kadar uzatıldı.

Teklifler, ihale şartları belgesi ve tanıtım dokümanında belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanacak. Buna göre teklifler, son teklif verme tarihi olan 13 Ağustos 2009 Perşembe günü saat 18.00'e kadar idareye elden teslim edilecek.

Bu tarihten sonra idareye intikal edecek teklifler ise değerlendirmeye alınmayacak. ÖİB'nin söz konusu ihaleye ait duyurusu daha önce, 22 Aralık 2008 tarihinden itibaren yayımlanan ilanlarla kamuoyuna duyurulmuştu.