Ekonomi Koordinasyon Kurulunun yapısı belirlendi

Kurul, Nazım Ekren başkanlığında, devlet bakanları Şimşek, Tüzmen, Maliye Bakanı Unakıtan ve Sanayi Bakanı Çağlayan'dan oluşacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

ANKARA - Ekonomi Koordinasyon Kurulunun yapısı belirlendi. Kurul, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren başkanlığında, devlet bakanları Mehmet Şimşek, Kürşad Tüzmen, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'dan oluşacak.

Başbakanlığın "Ekonomi Koordinasyon Kurulu" Genelgesi Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Genelgede, Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Bakanlar Kurulu Kararları ve genelgeler ile teşkil edilmiş olan kurul ve komisyonlarda, başkan veya üye olarak görev alacak Hükümet üyelerinin 30 Ağustos 2007 tarihli Başbakanlık Genelgesiyle belirlendiği hatırlatıldı.

Genelgede, 3056 sayılı Başbakanlık Teşkilatı Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun'a 5838 sayılı Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun uyarınca Kurul, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren başkanlığında, Devlet Bakanları Mehmet Şimşek, Kürşad Tüzmen, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan şeklinde oluşturulması uygun bulundu.