Elite World Otelleri'ne Mükemmellik Ödülü

Elite World İstanbul ve Elite World Prestige, Elite World Business Otel ve Elite World Van Otel, TripAdvisor tarafından 2015 Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Elite World Otelleri bünyesinde yer alan İstanbul Taksim'deki Elite World İstanbul ve Elite World Prestige, Atatürk Havalimanı'na yakınlığı ile iş dünyasının uğrak noktası olan Elite World Business Otel ve Van'daki Elite World Van Otel, milyonlarca aktif ziyaretçisi ve üyesi bulunan TripAdvisor tarafından 2015 Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü. Gezginler ve otel misafirlerinin TripAdvisor üzerinden verdiği oylar doğrultusunda kazananların belirlendiği Mükemmellik Ödülü, turizm sektöründe en prestijli ödül olarak kabul ediliyor.

Dünyanın bağımsız online yorum sitesi olan TripAdvisor, tüm Elite World Otelleri'ni 2015 Mükemmellik Ödülü'yle taçlandırdı. Seçilen tesislerin konuk ağırlamadaki mükemmellik düzeyinin değerlendirildiği Mükemmellik Ödülü için, gezginler ve otel misafirleri TripAdvisor üzerinden oy veriyor.

Elite World Otelleri Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Emel Elik, "Tüm Elite World Otelleri'nin Mükemmellik Ödülü'ne layık görülmesi bizleri gururlandırdı. Farklılaşarak turizm sektöründe ön plana çıkmayı hedefleyen bir zinciriz. Marka çalışmalarımız aralıksız devam ederken, otellerimiz gerek mimari gerekse dekoratif açıdan kendine has farklılıklar arz ediyor. İşletme ayağında ise müşteri odaklı yönetimle başarıya ulaşıyoruz. İşletme tarzı ve yönetim şeklini tamamen müşteri istekleri doğrultusunda belirliyoruz. Bu da doğal olarak yüksek müşteri memnuniyetini beraberinde getiriyor. Almaya hak kazandığımız bu ödüllerin, sunduğumuz hizmetin yanı sıra ekip arkadaşlarımın konuklarımızla kurduğu başarılı iletişim ile de yakalandığına inanıyorum. Bu başarımızın devam etmesi için tüm ekibimiz ile aralıksız çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Elite World Otelleri şu an toplam dört otel ile hizmet veriyor. İstanbul Taksim'de iki otel Elite World Prestige ve Elite World İstanbul yer alıyor. Beş yıldızlı Elite World İstanbul Otel toplam kapasitesi 1200 kişi olan dokuz toplantı salonu olan ve 245 odalı bir tesis. Dört yıldızlı Elite World Prestige Otel ise 102 oda ve toplam kapasitesi 480 kişi olan dört toplantı salonu ile hizmet sunuyor. Beş yıldızlı Elite World Van Otel ise 230 oda ve toplam 1500 kiş kapasiteli yedi toplantı salonu ile bölgenin en çok tercih edilen oteli. Beş yıldızlı Elite World Business Otel, 180 odası, toplam 2000 kişi kapasiteli 12 toplantı salonu ile misafirlerinin hizmetinde. Elite World Oteller zinciri, önümüzdeki dört yıl içinde beş yeni otel açmaya hazırlanıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir