eTR ödülleri, 2 Aralık'ta verilecek

TÜSİAD ile TBV'nin 6. eTR Kongresi, Ankara'da düzenlenecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ile Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) 6. eTR Kongresi, 2 Aralık Salı günü Ankara'da düzenlenecek.

Kongrenin ardından düzenlenecek tören ile eTR ödülleri de sahiplerini bulacak.

TÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin bilgi toplumuna geçişinin, eTürkiye (eTR) dönüşümünün hızla gerçekleştirilmesine bağlı olduğu inancından hareketle, kamu yönetiminde, ekonomide ve toplumsal yaşamda kalitenin, verimliliğin ve rekabet gücünün artırılmasına yol açacak bu dönüşümün gerçekleştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen "eTR Kongresi ve eTR Ödül Töreni"nin 6'ıncısı Ankara Sheraton Otelinde yapılacak.

eTR Kongresinin açılış konuşmalarının, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Süreyya Ciliv, TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, TBV Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı tarafından yapılması bekleniyor.

Toplam 14 projenin finale kaldığı eTR ödüllerinde, kazanan kuruluşlar, elektronik oylama ile belirlenecek. Sonuçlar, kongrenin sonunda düzenlenecek ödül töreni ile kamuoyuna açıklanacak.