Filipinler bayilik istiyor

Filipinler'den ev gereçleri ve beyaz eşya üreticilerinden bayilikler almak isteyen firma yetkilileri, ilgililerle görüşmeler yapmak için 26 Mayıs ve 1 Haziran tarihleri arasında Türkiye'de olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İlk üretimin montaj sanayine dayalı olarak 1955 yılında gerçekleştiği Türk beyaz eşya sektörü günümüzde gelişmiş teknolojisi, inovatif yapısı, sağladığı ihracat geliri ve yarattığı istihdam ile Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri arasında yer almaktadır.

2015 yılında Türkiye’de beyaz eşya üretimi bir önceki yıla göre %8,7 artarak 24,6 milyon adede ulaşmıştır. Sektörde üretimin %75’i yaklaşık 150 ülkeye ihraç edilmekte olup, sektörün en önemli ihraç pazarı AB ülkeleridir. Sektörün büyümesinde Türkiye’de artan şehirleşme, genç nüfus ve inşaat sektöründeki hareketliliğin yanı sıra AB ülkeleri başta olmak üzere ihraç pazarlarındaki gelişmeler etkili olmaktadır.

Filipinler'den ev gereçleri ve beyaz eşya üreticilerinden bayilikler almak istediklerini belirten firma, 26 Mayıs ve 1 Haziran tarihleri arasında Türkiye'ye geleceklerini, ilgililerle görüşmeler yapmak istediklerini bildirmişlerdir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçerek görüşme sağlayabilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/328127_philippines-company-agency-request-for-home-appliances

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir