Filistin süt tankı ithal edecek

Türkiye'den süt işlemek için izolasyonlu mikserli tanklar satın almak isteyen Filistinli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'den süt işlemek için izolasyonlu mikserli tanklar satın almak isteyen Filistinli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir.

Süt sektörü ekonomide, beslenmede ve sağlıklı nesillerin gelişmesinde önemli bir yere sahiptir. Süt; ülkemiz tarım ekonomisi içerisinde büyük paya sahip olup, hayvansal protein ihtiyacının %45’ini karşılamaktadır. Sektörün geliştirilmesi dünya da ve Türkiye’de süt sektörü üretimi, tüketimi, stok ve ticaret bilgileri, tüketici taleplerinin belirlenmesine bağlıdır. Bu verilerle sektörün gelişimini sağlayacak politikalar oluşturulması açısından istatistikler oldukça önemli bir kaynaktır. 

Dünya süt ve süt ürünleri ticareti, çeşitli dinamiklerin etkisindedir. Dünyanın farklı bölgelerindeki süt üretimi, süt ve süt ürünlerine olan talep ve ekonomik koşullar ile ilişkilidir. Ayrıca ulusal ve uluslararası siyasi ortamdaki gelişmeler de pazar fırsatlarını ve firma stratejilerini yönlendirerek, dünya süt ve süt ürünleri ticaretini şekillendirmektedir. 

Türkiye'den süt işlemek için izolasyonlu mikserli tanklar satın almak isteyen Filistinli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326818_mixer-tanks-for-dairy-products-buy-inquiry-from-palestine 

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir