Finansbank çalışanlarını tasarruf konusunda 'bilinçlendiriyor'

Banka, çalışanlarına yönelik olarak "Billinçliyim" kampanyası başlattı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL -Finansbank, "Billinçliyim" kampanyası ile çalışanlarının, evlerinde kullandığı elektrik ve su miktarını azaltması ve kullanım alışkanlıklarını değiştirmesini hedefliyor.

Çalışanların faturalarında, kampanyaya kayıt yaptırdıkları ayın faturasına oranla, birinci ay yüzde 20 ve ikinci ay da birinci aya oranla yüzde 15 tasarruf etmelerinin beklendiği kaydedildi.

Açıklamada, 3 aylık dönem sonunda kullanım miktarı üzerinden en fazla tasarrufu sağlayanın, ETS Tur'dan 1.000 lira tutarında hediye çekiyle ödüllendirileceği kaydedildi.

İlki 17 Nisan'da başlayan kampanyanın, belirli periyotlarla devam ettirilmesi ve ilerleyen dönemlerde müşterilere açılmasının planlandığı vurgulandı.

Finansbank Genel Müdürü Sinan Şahinbaş, konuya ilişkin açıklamasında artık herkesin kaynakları korumak için harekete geçme zamanı geldiğini belirterek, şunları kaydetti:

"İşte bu noktadan hareketle çalışanlarımız arasında 'Billinçliyim' kampanyasını başlattık. Bu kampanya ile yaklaşık 11 bine ulaşan sayıda çalışanımızda konuyla ilgili hassasiyet yaratabileceğimizi ve onların da deneyimlerini aileleri ve arkadaşları ile paylaşacaklarını umut ediyoruz."