FIT Latin Amerika Turizm Fuarı'nda Türkiye çıkartması

Arjantin'in Buenos Aires şehrinde düzenlenen, Latin Amerika’nın en büyük turizm fuarı FIT Latin Amerika Turizm Fuarı'na 12 Türk firması katıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Arjantin'de Latin Amerika'nın en büyük turizm fuarı FIT Latin Amerika Turizm Fuarı'na Türkiye 12 firmayla katıldı.

Buenos Aires'te 45 ülkeden bin 500'ün üzerinde katılımcının yer aldığı fuara Türkiye damga vurdu.

Fuarda, Turizm ve Kültür Bakanlığı'nın organizasyonunda aralarında Türk Hava Yollarının da (THY) bulunduğu 12 Türk firması yer aldı.

AA muhabirine konuşan Kültür ve Turizm Müşaviri Ahmet Çanga, fuara 100 metrekarelik bir stantla katıldıklarını belirtti. Arjantinlilerin Türkiye’ye büyük ilgisi olduğunu ifade eden Çanga "Bir çok televizyon kanalı ve basın mensubu stantımızı ziyaret etti. İlk gün Azerbaycan ve Türkiye Büyükelçileri stantımızdaydı. Stantımızı ziyaret eden Arjantin Turizm Bakanı, daha önce Türkiye’ye geldiğini ve tekrar gelmeyi arzu ettiğini söyledi. Biz de kendilerini davet ettik." diye konuştu.

Türkiye'den giden tur operatörlerinin Arjantinli seyahat acenteleri ve tur operatörleriyle yaptıkları görüşmelerden son derece memnun olduklarını aktaran Çanga, "2018 için bağlantılar çok iyi gitti ve tur operatörleri 2018'de daha iyi bir turizm sezonu geçireceğimizi ve Arjantinli turist sayısının artmasını beklediklerini ifade ettiler." dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir