Garanti Bankası Cep Şubesi 200 bin kullanıcıya ulaştı

35'ten fazla bankacılık işleminin gerçekleştirilebildiği Cep Şubesi aracılığıyla, en çok para transferi ve ödemelerin yapıldığı kaydedildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti Bankası Cep Şubesi'nin 2. yılında 200 bin kullanıcıya ulaştığı bildirildi.

Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, WAP veya internet erişimi bulunan tüm cep telefonlarıyla, wap.garanti.com.tr adresinden erişilen Cep Şubesinin, 2 yılda 200 bin kullanıcıya ulaştığı belirtilerek, 35'ten fazla bankacılık işleminin gerçekleştirilebildiği Cep Şubesi aracılığıyla, en çok para transferi ve ödemelerin yapıldığı kaydedildi.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, müşterilerin hayatına kolaylık getirmek için sunulan Cep Şubesi'nin 200 bin kullanıcıya ulaşmasının, müşterilerin beklentilerini karşılamakta doğru bir yöntem kullandıklarını gösterdiğini vurguladı.

Erbil, şunları kaydetti:

"Şu anda Turkcell ve Avea hat sahipleri, wap.garanti.com.tr ve Cep Şubesi;ne bağlanmak için de herhangi bir ücret ödemiyor. Bu gelişme, son dönemde kullanıcı sayımızın belirgin şekilde artmasını sağladı. 3G teknolojisinin getirdiği yeniliklerle daha da zenginleşen Cep Şubesi, kullanıcılara, daha hızlı bir hizmetin yanı sıra videolu günlük piyasa yorumları ile mortgage ve kredi kartı başvurularını görüntülü bir şekilde yüz yüze yapma şansı da veriyor. Garanti Bankası olarak mobil bankacılığın geleceğine ve potansiyeline inanıyor, sektörün önde gelen firmaları ile işbirliğiyle müşterilerimize katma değer sağlayacak kampanyalar düzenliyoruz. Alternatif bankacılık kanallarıyla müşterilerimize her bakımdan kazandırmaya devam edeceğiz."

Tüm telefonlardan ve operatörlerden anında girilebilen Cep Şubesi'ni kullanmak için uygulama indirmek, uygulama yüklemek veya aktivasyon gerekmiyor.  Garanti İnternet Şubesi'ne giriş için kullanılan şifre ve parola, Cep Şubesi'nde de  kullanılabiliyor.