Garanti Bankası'na inovasyon ödülü

Banka, The Banker dergisinin "Ödeme Teknolojilerinde İnovasyon" ödülünü aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Garanti Bankası, Financial Times'ın yayımladığı The Banker dergisinin "Teknoloji Ödülleri" kapsamındaki "Ödeme Teknolojilerinde İnovasyon" ödülünü aldı.

Garanti Bankasından yapılan yazılı açıklamaya göre, banka ödülü, herhangi bir banka hesabına veya karta ihtiyaç duyulmadan, "Paramatik"ler aracılığıyla doğrudan isme havale yapılmasını sağlayan "bankasız havale" işlemiyle kazandı.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, konuya ilişkin değerlendirmesinde, bankanın müşteri odaklı ve verimlilik ilkelerine bağlı olarak sürdürdüğü yenilikçi bankacılık hizmetlerine bu ödülü ekleyerek, "sektördeki farkını bir kez daha kanıtladığını" dedi.

Ağustos ayında başlattıkları bankasız havale işleminin, üzerinden bir yıl bile geçmeden ödül kazanmasının, yenilikçi hizmetlerin müşterileri tarafından ilgi gördüğünü gösterdiğine işaret eden Erbil, "Garanti müşterisi olsun ya da olmasın, Türkiye'deki herkesin 2 bin 600'ü aşkın Garanti Paramatik aracılığıyla yararlanabildiği bankasız havale hizmetimiz, bankacılık işlemlerine yepyeni bir boyut kattı" ifadesini kullandı.