Garanti, Cumhuriyet Üniversitesi'ne çağrı merkezi kuruyor

Çağrı merkezinde ilk etapta 100 öğrencinin istihdam edilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

SİVAS - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bakır, Garanti Bankasının üniversite kampüsüne çağrı merkezi kurmak için çalışma başlattığını açıkladı.

Rektör Bakır, makamında yaptığı açıklamada, yaptıkları girişimler sonucu Garanti Bankasının üniversite kampüsüne çağrı merkezi kurmak için çalışma başlattığını belirtti.

Kampüsteki caminin yakınındaki alana inşa edilecek olan çağrı merkezinin yapım çalışmalarının başladığını ifade eden Bakır, bu merkezin üniversite açısından önemli ve güzel bir gelişme olduğunu kaydetti.

Merkezin öğrencilere iş imkanı sağlayacağını belirten Bakır, 24 saat hizmet verecek olan merkezin, eğitim için üniversitelerini düşünen öğrencilerin tercihini de olumlu yönde etkileyeceğini ifade etti.

Çağrı merkezinde ilk etapta 100 öğrencinin istihdam edileceğini kaydeden Bakır, sonraki süreçte istihdam edilen öğrenci sayısının 150-200'e çıkarılabileceğini söyledi.

Bakır, öğrencilerin yanı sıra üniversitelerinden mezun olan kişilerin de bu merkezde görevlendirilebileceğini sözlerine ekledi.

Bu arada, çağrı merkezi inşaatı sürüyor. İki katlı olarak inşa edilecek merkez binasının Kasım ayında tamamlanmasının planlandığı belirtildi. Ayrıca, merkezde görevlendirilecek kişilerin mülakatlarının devam ettiği bildirildi.