Garanti, yılın bankası seçildi

Banka, ödüllerinin arasına The Banker dergisinin Yılın Bankası ödülünü de ekledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Garanti Bankası, The Banker dergisinden, Yılın Bankası (The Bank of the Year 2008) ödülünü aldı.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Tolga Egemen, yazılı açıklamasında, bankanın Türkiye ekonomisinin zor bir süreçten geçtiği dönemde müşteri odaklı, verimlilik ilkelerine bağlı ve modern risk yönetiminin gereklerinden taviz vermeden sürdürdüğü bankacılık hizmetleriyle ödüle layık görüldüğünü kaydetti.

Egemen, şunları kaydetti:

"Garanti, bugüne kadar kazandığı başarılara, The Banker dergisinin Yılın Bankası ödülünü ekleyerek, sektördeki gücünü bir kez daha kanıtladı. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik hizmetleri yerine getirmek için yatırım yapmaya, aktif kalitemizden ve finansal performansımızdan ödün vermeden ekonomiyi desteklemeye devam ediyoruz. Tüm dünyada bankalara olan güvenin tartışıldığı dönemde aldığımız bu ödülle, bir kez daha riski iyi tanımlayan, iyi yönetebilen, güçlü ve başarılı bir banka olduğumuzu gösteriyoruz."

Derginin güçlü yönetim ve tedbirli risk yaklaşımları kriterlerine uygun bulunan bankanın, "güçlü performansıyla 2008'in en başarılı bankası" seçildiği aktarılan açıklamada, ödül hakkında www.thebanker.com adresinden bilgi alınabileceği belirtildi.