Garanti'den 'BulBana' servisi

Banka, yeni hizmete koyduğu servisiyle Paramatik ve şubelerine kolay ulaşmayı hedefliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Garanti Bankası, Turkcell altyapısıyla geliştirilen "Garanti BulBana" servisiyle en yakın Garanti Paramatik ve şubelerine ulaşmayı kolaylaştırdı.

Garanti Bankasından yapılan yazılı açıklamada, Turkcell'in konum bazlı servis altyapısını kullanarak geliştirilen "BulBana" servisi ile Garanti müşterisi olsun veya olmasın, cep telefonlarından "wap.garanti.com.tr" adresine giren Turkcell abonelerinin, bulundukları adresi belirtmeden, kendilerine en yakın Garanti Paramatik ve şubelerinin listesine doğrudan ulaşabileceği belirtildi.

Açıklamada, "wap.garanti.com.tr"nin ana sayfasında "ATM/Şube menüsü" altında yer alan "BulBana" adımına tıklayan Turkcell abonelerinin Turkcell konum bilgisi altyapısı sayesinde, o anda bulundukları noktaya en yakın Paramatik ve Garanti şubesinin yerini öğrenebilecekleri kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Fuat Erbil, şu değerlendirmede bulundu:

"Mobil bankacılık alanındaki yeniliklerimizle müşterilerimize yakın durarak, nerede olurlarsa olsunlar ihtiyaçlarına uygun online çözümler üretmeye devam ediyoruz. Şimdi de Turkcell ile yaptığımız işbirliği sonucunda, BulBana servisi ile kullanıcıların bulundukları yerde, kendilerine en yakın Garanti Paramatik ve şubelerini bulmalarını sağladık.

Garanti Bankası bu alanda da bir ilke imza atarak, 150 bin Garanti Cep Şubesi kullanıcısıyla birlikte, tüm Turkcell abonelerine hizmet götürmeyi hedefliyor. Lokasyon bazlı servislerin daha da yaygınlaşmasıyla, buna benzer online ve mobil danışmanlık hizmetlerimizden her geçen gün daha fazla kullanıcıyı yararlandırmayı hedefliyoruz. Bu konuda Türkiye'de yine bir ilke imza atmamızı sağlayan Turkcell'e, işbirliğinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Turkcell İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar ise mobil durumdaki müşterilerin, bulundukları noktaya göre ihtiyaçlarının değişebildiğine dikkati çekerek, "müşterilerimize doğru noktada doğru hizmetleri ulaştırmak ve hayatlarını kolaylaştırmakta, konum bazlı hizmetler çok büyük önem taşıyor. Bu sayede, bugün Turkcell aboneleri, en yakın eczane, trafik hizmetleri ve Garanti Bankası şubelerine erişebiliyor. Turkcell müşterileri yakın bir zamanda hayatlarını kolaylaştıracak farklı ve yeni hizmetlerden de faydalanabilecek" dedi.